mamaplus

Și-a îngropat copilul de 4 ani și a revenit în Moldova. Povestea prostituatei, care acum are 53 de ani

-
//
08.02.2023

A plecat la Kiev când avea 18 ani, unde a cunoscut un bărbat cu care ulterior s-a căsătorit și a născut un copil. Este vorba despre o femeie, care acum are 53 de ani, fiind cea mai în vârstă lucrătoare a sexului cu care a discutat echipa de la Sănătate.Info citată de unimedia.info.

mamaplus

Poartă o haină roșie și este vizibilă de departe, iar pe așa ger, când clienți sunt mult mai puțini decât în perioada caldă, chiar și culoarea hainei este de ajutor pentru ea.

Marina: Eram bătută foarte tare de soțul meu. Am suportat bătăile lui timp de 20 de ani tot sperând că „la anu” va fi mai bine”, iar anul următor îmi spuneam că poate anul viitor va fi mai bine …

Într-o zi, când ea era la lucru, apartamentul lor a luat foc. Marina spune că soțul ei a sărit pe fereastră de la etajul doi, iar pe băiatul lor de patru ani l-a lăsat acolo.

După decesul copilului, Marina a revenit în Moldova.

Marina: Am mers mai întâi în sat, acasă. Doar că m-am certat foarte tare cu părinții mei din cauza casei pe care mi-a lăsat-o bunica, așa că am lăsat totul și am venit în oraș. Aici am făcut cunoștință cu Steluța, o fată care lucra prostituată și…iată… cam așa am ajuns eu „pe trasă”. Nu aveam casă și locuiam la gazdă. De mâncat trebuia, de îmbrăcat trebuia, așa că am început să-mi vând corpul. Prima dată mi-a fost frică. Mă temeam de cei care opreau lângă mine și urcam în mașinile lor, dar iată sunt deja 15 ani de când mă prostituez.

Sanatateinfo.md: Fiind trecută de 50 de ani îți este mai greu să găsești clienți?

Marina: Sigur că da. Iată fata ceea negruță, o vedeți? Ea este mai tinerică decât noi și pe ea o aleg cel mai des.

Sanatateinfo.md: Se întâmplă să vă certați din cauza clienților?

Marina: Nuuu, că doar nu este drumul meu, nu eu l-am cumpărat ca să le fugăresc pe cele mai tinere care ne fac concurență. Cu unele chiar ne împrietenim. Iată Stela era tare bună fată, dar a murit. Cu Nastea ne împăcam bine, bărbatul ei tare o mai bătea și… ea tot a murit. Era tânără, avea 24 de ani, am și fost la ea la înmormântare… Stela a murit de cancer. Mariana a murit de diabet zaharat, Ira tot a fost bătută de bărbatul ei până a omorât-o.

Sanatateinfo.md: Activitatea voastră este periculoasă, mai ales pentru fetele care stau pe centură. De ce te temi cel mai tare?

Marina: De boală. Mă tem că, Doamne ferește, o să se rupă prezervativul. În al doilea rând mă tem de nebuni. Au fost clienți care și cu cuțitul ne-au amenințat și a trebuit să fugim de ei. Lui Tanea i-au rupt coastele, mie cu electroșocherul mi-au făcut vânătăi. Iată la vilele de alături vine un bărbat înalt, noi îl recunoaștem de la distanță și îl evităm. Odată am alergat la benzinăria din vecinătate pentru a cere ajutor, pentru că alerga cu cuțitul după mine. O dată m-a prins, m-a apucat de păr și m-a trântit la pământ. De multe ori am fugit la benzinărie cerând ajutorul băieților de acolo. Ne primeau în interior și nu le dădeau voie clienților agresivi să intre încolo. Nu știu ce am face, dacă nu ar fi benzinăria de alături. Este periculos, pentru că atunci când urcăm într-o mașină nu știm ce fel de persoană este cel de la volan, ce fel de caracter și ce năravuri are. Ne asumăm riscul.

Sanatateinfo.md: În ce relații sunteți cu poliția? Vă amendează, vă fugăresc de aici?

Marina: Polițiștilor la mână nu le dăm (mită), dar de amendat ne amendează. Uneori însă opresc mașina și ne întreabă dacă am înghețat și dacă e totul bine, fără să ne amendeze. Alteori, când trec pe alături, pornesc girofarul.

Sanatateinfo.md: La medic mergi? Faci investigații medicale?

Marina: Anul acesta am stat șase luni în spital, aveam o pată pe un plămân, dar este totul bine. Acum iar sunt programată să fac roentgenul.

Citește continuarea pe sanatateinfo.md.