Sharon Stone a suferit un atac cerebral

Sharon Stone a suferit un atac cerebral

-
//
29.04.2014

Presa occidentală este alarmată. A apărut informația, precum că Sharon Stone a suferit un atac cerebral. S-a întâmplat în timpul călătoriei acesteia în Brazilia, câteva săptămâni în urmă. În Sao Paulo, diva de la Hollywood a ajuns într-o misiune de caritate. Cu toate acestea, în timpul călătoriei, potrivit Daily Mail, vedeta thriller-ului erotic "Basic Instinct", sa plâns de durere de cap. Ca rezultat, vedeta, în vârstă de 56 de ani, a fost dus la spitalul local. Se presupune, că anume acolo, Stone a fost diagnosticată cu "accident vascular cerebral". 

Sharon Stone a suferit un atac cerebral

Incidentul a devenit cunoscut abia acum. Este interesant, că după întoarcerea din Brazilia, Sharon Stone a reușit să viziteze încă câteva evenimente mondene (toate caritabile) și, potrivit martorilor oculari, arăta formidabil. Nici un semn al bolii: Sharon zâmbea, poza pentru numeroși fotografi, lăsând să se înțeleagă că nu se plânge de sănătate.

Cu toate acestea, fanii blondei de la Hollywood sunt serios îngrijorați de sănătatea acesteia. De fapt, durerile de cap o urmăresc de mult timp pe actriță. Astfel, câțiva ani în urmă, Sharon Stone a fost internată după un spectacol de modă. Actrița a leșinat în fața tuturor. Incidentul nefericit s-a întâmplat la Milano, unde s-a desfășurat Fashion Week. Anume acolo, diva de la Hollywood a leșinat. S-a întâmplat din cauza durerii insuportabile de cap. Ca rezultat, medicii din Milano, veniți la fața locului, au dus-o la spital. Acolo, ea a petrecut câteva ore și a părăsit clinica, fiind asigurată de medici, că sănătatea ei nu este în pericol. Este interesant faptul, că după internarea în spital, actrița a putut nu numai să-și revină, dar și să meargă la un alt eveniment monden.  

A fost un eveniment de caritate al Fondului Cercetărilor medicale și tratamentului SIDA, a cărui activistă, timp de câțiva ani, este diva de la Hollywood. Actrița a reușit să colecteze 1,1 milioane de dolari. Menționăm că Sharon Stone a fost internată în anul 2001 cu aceleași simptome. Atunci, medicii au diagnosticat-o cu "anevrism cerebral".