Shakira vrea să dea naștere la nouă copii

Shakira vrea să dea naștere la nouă copii

-
//
20.03.2014

Cântăreața latino Shakira a împărtășit planurile sale de familie. Soția fotbalistului Gerard Pique a spus că vrea să aibă nouă copii.

Shakira vrea să dea naștere la nouă copii

Cântăreața din Columbia, Shakira a împărtășit detalii din viața sa privată și experiența de mamă. "Când apare un copil, atunci când simți dragostea lui, trăiești un sentiment de pace. Vrei să împărtășești tuturor fericirea sa", - a declarat Shakira.

Cântăreața și iubitul său, fotbalistul Gerard Pique, care au deja un fiu, nu intenționează să se oprească aici. "Dacă nu ar fi fost toate proiectele mele muzicale, aș fi rămas din nou însărcinata. De fapt, eu vreau să am cu Gerard opt sau nouă copii – propria echipa de fotbal," - a declarat Shakira.

Shakira și Gerard Pique au devenit părinți pentru prima dată la 22 ianuarie 2013. Cântăreață columbiană, însoțită de soțul său civil, a venit la clinica "Teknon" din Barcelona încă în ajunul celei mai importante zile din viața sa. A născut prin cezariană, și numai în prezența personalului de sex feminin, așa cum a solicitat Shakira.