mamaplus

Șeful adjunct al Trupelor de Carabinieri ar fi impus un minor să-i presteze servicii sexuale pentru o sumă de bani

-
//
06.02.2019

Șeful adjunct al Trupelor de Carabinieri ar fi pretins unui minor servicii sexuale în schimbul unei sume de bani. Cazul dat a fost înegistrat de oamenii legii în seara zilei de 1 februarie în jurul orei 19:00.

Potrivit informațiilor oferite pentru UNIMEDIA de către un angajat din cadrul Poliției, care a solicitat păstrarea anonimatului, șeful adjunct al Trupelor de Carabinieri, în vârstă de 35 de ani, l-a ademenit pe un copil în vârstă de 17 ani, propunându-i să se deplaseze într-o pădure din apropiere și să-i presteze servicii sexuale în schimbul a 50 de euro.

Sursele au mai spus că bănuitul a fost prins în flagrant cu victima. După cele comise bărbatul a fost reținut, însă la scurt timp, potrivit informațiilor noastre, acesta a fost eliberat.

Procurata Generală a confirmat pentru UNIMEDIA că acest caz a fost înregistrat și a fost pornită o cauză penală, însă nu a oferit mai multe detalii pentru a nu prejudicia mersul urmăririi penale.

Conform Articolul 175/1 ce prevede ademenirea minorului în scopuri sexuale sau propunerea, convingerea, manipularea, amenințarea, promisiunea de a oferi avantaje sub orice formă, efectuate inclusiv prin intermediul tehnologiilor informaţionale sau comunicaţiilor electronice, în vederea stabilirii unei întâlniri cu un minor, cu scopul săvârşirii împotriva acestuia a oricărei infracţiuni privind viața sexuală, dacă aceste acțiuni au fost urmate de fapte materiale care conduc la o astfel de întâlnire, se pedepsesc cu închisoare de la 2 la 6 ani.

Sursa