Sanda Filat - vedetă TV! Va modera în premieră o emisiune televizată

Sanda Filat - vedetă TV! Va modera în premieră o emisiune televizată

-
//
09.09.2014

Ne-am obișnuit să o vedem în „haină” de psiholog și organizând o serie de evenimente culturale, desfășurate anual la Chișinău. De data asta, însă, Sanda Filat ne surprinde cu o nouă apariție! La sfârșitul acestei luni, va modera prima sa emisiune TV! Despre ce proiect și post de televiziune este vorba, aflăm dintr-un mesaj distribuit de Sanda pe contul său de pe o rețea de socializare.

Sanda Filat - vedetă TV! Va modera în premieră o emisiune televizată

„Dragi prieteni,

Mă implic într-un proiect nou, într-un domeniu pe care l-am cunoscut până acum, doar ca invitată din exterior. Este ceva diferit, provocator, dar în același timp interesant pentru mine. În ultimii ani m-am implicat în diferite proiecte sociale și culturale, care sper că au fost utile și v-au bucurat. Am avut propuneri de a mă implica în politică, dar este un domeniu în care nu ma regăsesc. Am avut și propuneri de a face televiziune, mi s-au părut interesante, dar nu vedeam modul în care un astfel de proiect s-ar potrivi preocupărilor mele.

Și totusi, lucrurile au parcursul lor. Într-o discuție, un om cu o bogată experiență în televiziune, a venit cu ideea unui proiect tv inedit, pe care l-am simțit de la bun început ca fiind „al meu”. Un proiect cu un format care mă reprezintă, unde experiența mea de psiholog mă ajută să pătrund în lumea invitatului meu, acolo unde putem face noi descoperiri și unde putem pune în lumina calitățile sale umane. Eu pornesc de la ideea că oamenii interacționează tot timpul, deci este firesc să-și împărtășească experiențele, să ofere modele și exemple din viața lor, care pot fi utile altor oameni.

Chiar dacă tematica emisiunii nu va fi legată de acest subiect, voi dedica simbolic această emisiune luptei împotriva violenței în familie, un domeniu de care m-am ocupat în trecut, dar care necesită încă multă sensibilizare.

Emisiunea va debuta pe 28 septembrie și va fi difuzata in fiecare duminica seara, la TV7. Curând, voi reveni cu mai multe detalii despre emisiune și despre echipa cu care o voi realiza.

Îmi doresc din suflet să fiți alături de mine în acest nou proiect!”, a mărturisit viitoarea moderatoare TV, cu referire la noul său proiect.

Sanda Filat - vedetă TV! Va modera în premieră o emisiune televizată

Amintim că postul de televiziune „TV7” este patronat de către deputatul Chiril Lucinschi.

Sursa: pentruea.md