mamaplus

Rihanna a devenit mamă pentru prima oară! Primele detalii despre nou-născut

-
//
19.05.2022

Rihanna și iubitul ei, A$AP Rocky, au devenit părinți pentru prima dată în urmă cu câteva zile. Potrivit TMZ, cântăreața a adus pe lume un băiețel, pe data de 13 mai, însă cuplul nu a anunțat până acum numele micuțului și nici nu a confirmat oficial știrea.

Toți ochii au fost ațintiți spre celebra cântăreață Rihanna încă de când a anunțat că este însărcinată cu primul copil. Artista și iubitul ei, A$AP Rocky, așteptau cu nerăbdare momentul când își vor ține în brațe copilul, iar relația lor este din ce în ce mai puternică. Înainte de a naște, vedeta a oferit declarații de-a dreptul emoționante pentru Vogue legate de sarcină, dar și despre dragostea dintre ea și celebrul rapper.

Într-un interviu inedit pentru revista Vogue, Rihanna a vorbit despre momentele când a aflat că va deveni mamă pentru prima dată. Vedeta a recunoscut că ea și iubitul ei nu au plănuit un copil, însă nu au fost niciodată împotriva ideii. Imediat cum a aflat că este însărcinată, artista l-a anunțat pe partenerul ei, iar de atunci se bucură de cele mai frumoase momente din viața lor.