mamaplus

Reduceri de vară până la -35% la toată tehnica în magazine și pe ENTER.ONLINE

-
//
28.05.2021

Vara aceasta promite a fi una super hot! Și asta din motiv că prețurile noastre trec printr-o cură de slăbire. E și timpul potrivit, începem revenirea în formă în regim accelerat, verificăm ținutele și nu uităm de gadget-uri, pentru a compensa la maxim experiența anului trecut.

Pentru ca tu să savurezi la maxim cele mai splendide clipe ale verii, noi îți oferim reduceri la cele mai solicitate produse ale sezonului din diferite categorii:

mamaplus
  • tehnica de climatizare (aparate de aer condiționat) – reducere până la 2 000 de lei;
     
  • tablete (gaming, grafice) - 15% sau până la 3 000 lei reducere pentru Macbook Air;
     
  • incorporabile la reduceri de 10%;
     
  • ceasuri inteligente (Apple Watch) până la 2 000 de lei;
     
  • dispozitive audio în special boxele JBL cu reduceri de până la 2 000 lei!
mamaplus

Mai mult, acum poți să profiți de reduceri de până la 18% la aspiratoare robot și la întreaga serie de dispozitive smart. Nu uita și de smartphone-uri! Tu poți beneficia de reduceri de până la 20% la dispozitivele GSM, spre exemplu pentru Samsung A21s cu un acumulator inedit și cu 4 camere super cool. La fel, tu poți să procuri TV cu reduceri de până la 20% și să participi la tombola noastră specială dedicată Campionatului European de Fotbal, mai multe detalii le găsești pe site-ul enter.online. 

Acum, în rețeaua magazinelor Enter și pe site-ul enter.online tu poți procura electrocasnice, smartphone-uri și alte gadget-uri utile cu reduceri de până la -35%! Cum îți pare un astfel de Summer Sale? Sună pe cât se poate de fresh, nu-i așa? Mai mult, odată ce apare necesitatea noi îți livrăm comanda în orice colț al Moldovei absolut gratuit.

În magazinul de electronice Enter ai parte de cele mai bune oferte la tehnică din toate ramurile, a peste 150 de branduri cunoscute. Avem grijă să ne completăm periodic gama de produse cu modele de ultimă generație, atât din segmentul de buget, cât și din cel premium.

Magazine
Contact Vânzări: 0 68 800 900, 0 22 44 66 99
Suport clienți: 0 68 800 910
Internet magazin
Facebook
Instagram