mamaplus

Redirecționează 2% din impozitul tău pe venit către CCF/HHC Moldova

-
//
20.02.2019

În fiecare an, tu alegi unde vrei să ajungă banul tău, cu 2% din impozitul tău pe venit din anul anterior poți contribui la cauza CCF/HHC Moldova. Acum ai libertatea să decizi, dar nu uita că termenul de depunere a declarației fiscale este până în data de 30 aprilie a anului curent.

mamaplus

Împreună oferim șansa fiecărui copil de a crește într-un mediu familial sigur și protejat. Copilăria ne rămâne în memorie ca cea mai frumoasă etapă a vieții, cu lipsuri materiale sau fără, cu greutăți sau fără- rămâne totuși perioada în care am fost lipsiți de griji și ne-am bucurat de libertate, atenție și grijă alături de cei dragi.

Poți să redirecționezi 2% din impozitul pe venitul și să ne ajuți să oferim o copilărie ACASĂ, fiecărui copil!

O procedură care, chiar dacă îți răpește un pic de timp, îți oferă transparență și încrederea că banul tău contează și face diferența în viața unui copil.

Ce trebuie să faci: completează formularul CET 15 – Declarația persoanei fizice cu privire la impozitul pe venit, la orice Serviciu Fiscal de Stat, indiferent de domiciliul contribuabilului. Declarația poate fi completată atât pe suport de hârtie, cât şi în mod electronic, dacă sunteți posesorii semnăturii electronice. La rubrica facultativă (ultima din formular) – Desemnarea procentuală, selectați M2 și introduceți codul fiscal al CCF Moldova 1011620001828.

Autoritățile responsabile vor transfera banii pe contul organizației noastre, iar noi te vom informa unde ajunge donația ta, aici www.ccfmoldova.org precum și în rapoartele anuale.

Îți mulțumim anticipat și sperăm că împărtășim aceleași valori care urmăresc bunăstarea copiilor și fortificarea modelului de familie.

***

CCF Moldova (copil, comunitate, familie) și Hope and Homes for Children își bazează activitatea pe un crez puternic: viața în orfelinate fură copilăria și distruge vise prin limitarea potențialului copiilor. Privarea de afecțiune familială și atenție individuală lasă răni adânci, pe care doar iubirea unei familii adevărate le poate vindeca. Din acest motiv, CCF Moldova și HHC Marea Britanie în parteneriat cu autoritățile statale acționează pentru a închide orfelinatele și a înlocui centrele de plasament cu alternative de tip familial. În cei peste 14 ani de activitate am lucrat cu 4980 de copii din întreaga țară. Vom continua până vom reuși ca fiecare copil să se bucure de îngrijire și dragoste părintească.