mamaplus

Primele imagini cu bebelușul lui Theo Rose

-
//
16.06.2023

Theo Rose și regizorul Anghel Damian au devenit pentru prima oară părinți. Artista a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Vedeta a postat imagini cu micuțul ei și a transmis un mesaj emoționant pe contul de Instagram, scrie libertatea.ro.

mamaplus

„Mulțumesc tuturor pentru gânduri și mesaje! Să va bucure Dumnezeu la fel cum ne-a bucurat și pe noi să vedem câți oameni ne sunt alături! Pe scurt, deși va urmă și mai pe larg când ne liniștim și adaptăm mai bine, a fost o naștere ok, deloc mai cu moț decât alte nașteri.

A fost o naștere prin cezariană în cele din urmă, deși am fost mai îngrozită de operație decât de nașterea naturală, am avut încredere în dna. Dr Coravu care mi-a inspirat siguranță și liniște pe tot parcursul sarcinii și a avut dreptate.

A fost o operație pe care am parcurs-o liniștit, fără panică sau frică și le mulțumesc tuturor doamnelor asistente și doamnelor dr. care au luat parte la nașterea noastră.

Până și refacerea se întâmplă frumos, cu foarte puțină durere momentan. Sasha a reușit din prima să mănânce de la san, a știut ce are de făcut. E frumușel tare, zdravăn, 3 800g și 54 cm. Dumnezeu știe cum a stat bietul copil în garsonieră confort 2 pe care i-am putut-o eu oferi, dar îi mulțumim că ne-a ascultat rugăciunile și e sănătos”, a scris Theo Rose pe Instagram.

 

mamaplus
mamaplus