mamaplus

Pregătește-ți copilul de școală cu Cardul pentru Elevi de la FinComBank

-
//
05.09.2022

Cu FinComBank, e atât de ușor să faci încă un pas spre educație financiară în familie! Oferă-i copilului bani de buzunar direct pe card, iar cu acesta noi abilități de gestionare a finanțelor proprii. Elevul va putea învăța să își gestioneze corect banii, să facă economii și să acumuleze suma necesară pentru ceea ce își dorește, precum și să utilizeze serviciile bancare, indispensabile în prezent.

FinComBank susține promovarea educației financiare ce ține de utilizarea produselor și serviciilor bancare tehnologizate de către tânăra generație, de aceea venim în întâmpinarea copiilor și adolescenților cu primul card pentru copii minori care poate fi deschis începând cu vârsta de 7 ani. Cardul pentru Elevi, care este un card suplimentar atașat la cardul părintelui, le oferă elevilor siguranță în utilizare și le permite să obțină primele lecții de educație financiară și abilități practice de utilizare a unui card bancar.

Pe lângă banii de buzunar, școlarul își poate achita singur cu cardul orele suplimentare de engleză, franceză, dansuri, sport și multe altele – încă un pas spre decizii independente și responsabile, încă un pas important în banking! 
 

Avantajele Cardului pentru Elevi (7-17 ani):

•    E un card personalizat cu numele elevului pe acesta.
•    Elevul poate retrage gratuit bani de la orice bancomat din țară, dintre care 3 retrageri gratuite sunt de la bancomatele altor bănci din Moldova, iar altele 3 sunt de la bancomatele FinComBank.
•    Elevul poate achita Contactless cumpărăturile în magazinele fizice, cât și online.
•    Cardul poate fi deschis online și ridicat peste 3 zile lucrătoare în sucursalele Băncii din mun. Chișinău sau 7 zile lucrătoare în alte regiuni ale țării.
•    Părintele stabilește limita cheltuielilor lunare pe cardul elevului le poate efectua. Aceasta poate fi în mărime de până la 5.000 de lei. 
•    Părintele poate monitoriza cheltuielile copilului prin serviciul SMS notificare.

Deschide Cardul pentru Elevi și bucură-te împreună cu copilul tău de avantajele oferite și de un card accesibil:  

•    0 lei emiterea cardului clasic sau platinum pentru părinte, dacă acesta încă nu deține un card FinComBank
•    0 lei emiterea cardului suplimentar pentru elev
•    0 lei deservirea lunară a cardului pentru elev
•    0 lei la Internet și Mobile Banking-ului FinComPay pentru părinte

Cardul poate fi deschis în sucursalele Băncii sau ONLINE. Mai multe detalii despre card AICI.

Drept ajutor pentru părinți, am elaborat un curs online, denumit „Carduri bancare pentru elevi”, disponibil în cardul platformei #FinComeducation, ce conține un video-ghid. Scopul programului este dezvoltarea competențelor financiare și aptitudinilor față de gestionarea banilor prin intermediul cardurilor bancare. După vizionarea cursului video, elevul își poate verifică propriile cunoștințe prin susținerea unui test, iar ulterior, dacă îl parcurge cu brio va obține o diplomă pentru competențe în domeniul cardurilor bancare.

În cadrul platformei #FinComeducation sunt disponibile mai multe cursuri atât pentru copii, cât și pentru adulți, printre care: Ce înseamnă inflația; Creditele şi totul despre DAE; Cardurile bancare și plățile fără numerar; Economiile şi depozitele; Ghidul turistului: banii în călătorie; Tipuri de asigurări şi diferenţa între ele; Cum verificăm securitatea comercianților online; De ce o ţară are nevoie de rezerve valutare; De la economii la investiţii; De ce se iau deciziile de politică monetară; Cum iniţiezi o afacere în mediul online etc.

FinComBank – într-un pas cu tânăra generație!