mamaplus

Poșta Moldovei a reluat expedierea coletelor spre 37 de destinații

0
//
02.06.2020

Vești bune pentru cei care vor să expedieze sau să recepționeze colete și scrisori. Reluarea trimiterilor spre 37 de destinații este posibilă datorită colaborării Î.S. Poșta Moldovei cu companiile aeriene care organizează cursele charter.

Astfel, până la data de 10 iunie se permite recepționarea tuturor categoriilor de trimiteri poștale cu destinația Franța, iar cele spre Irlanda și Israel până la 12 iunie 2020.

Clienții care preconizează să expedieze colete sau scrisori, către Germania, Argentina, Belgia, Brazilia, Cehia, China, Сoreea de Sud, Croația, Danemarсa, Egipt, Elveția, Estonia, Finlanda, Hong Kong, India, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Marea Britanie, Mexic, Norvegia, Portugalia, Senegal, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Thailanda, Turcia, Uruguay și Vietnam sunt așteptați pentru depunerea acestora la oficiile poștei până la data de 8 iunie 2020.

Menționăm că săptămâna trecută, Poșta Moldovei a reușit să primească o cantitate de 2000 de kg de trimiteri internaționale pe cale terestră. În urma colaborării cu serviciile poștale din Ucraina și Rusia au fost recepționate 650 de kg de colete, iar aproximativ 500 de kg - din România, Bulgaria, Franta, Marea Britanie, Macedonia, Portugalia și Serbia. Totodată, ieri au ajuns 730 de kg de trimiteri internaționale din Singapore și SUA pe cale aeriană.

Destinatarii vor fi informați despre sosirea trimiterii în oficiile poștale prin două metode, în cazul în care pe colet este indicat numărul de telefon, atunci se expediază un mesaj de informare destinatarului. O altă modalitate de înștiințare este trimiterea la adresa beneficiarului a unui aviz de primire.