Oamenii de știință au descoperit, când femeia trebuie să nască primul copil

Oamenii de știință au descoperit, când femeia trebuie să nască primul copil

-
//
01.05.2014

Oamenii de știință au descoperit, când femeia trebuie să nască primul copil. Oamenii de știință suedezi au efectuat o nouă cercetare, în rezultatul căreia, au descoperit că fiecare femeie ar trebui să nască primul copil, fără nici un risc pentru sănătatea sa și sănătatea copilului înainte de a împlini 30 de ani. 

Oamenii de știință au descoperit, când femeia trebuie să nască primul copil

Femeilor care încă nu au născut, experții, de multe ori, le recomandă să nu amâne nașterea primului lor copil, până la vârsta de după 35 de ani. În primul rând, acest lucru se datorează faptului că, în această vârstă șansă de a concepe cu succes este semnificativ mai mică, decât în tinerețe. În plus, a crescut în mod semnificativ riscul de a naște un copil mort sau, cel puțin de  naștere prematură.
Potrivit cercetătorilor, principalul factor de risc în timpul sarcinii, în grupa de vârstă 30-34 de ani, este însăși vârsta, iar acesta se datorează efectului fiziologic de îmbătrânire a placentei și a uterului.
În urma acestui studiu a fost, de asemenea, stabilit că acest tip de complicații nu depinde de viciile, cum ar fi fumatul și excesul de greutate.
Tendința de a amâna nașterea copilului până la vârsta de după 30 de ani a apărut în ultimii 10 ani, și se datorează faptului că marea majoritate a femeilor este preocupată de propria carieră. Ele consideră că, pentru  început, trebuie să obțină succes în carieră și apoi să se ocupe deja de crearea familiei, respectiv, și de nașterea copiilor. Obstetricienii și ginecologii recomandă cu fermitate acestor femei să nu se împotrivească naturii, precum și să nu întârzie cu prima naștere, pentru că riscă să se priveze de fericirea maternității. Înainte de aceasta, se considera că riscurile de naștere a unui copil mort și naștere prematură apar la femeile care au decis să nască după vârsta de 35 de ani.