mamaplus

O tânără şi-a ucis fiica de 2 ani apoi şi-a pus capăt zilelor, după ce a fost concediată

-
//
08.04.2022

O tânără asistentă din Marea Britanie şi-a ucis fetița de doar doi ani, înainte de a-şi pune capăt zilelor înghițind mai multe pastile furate din spital. Potrivit anchetatorilor, femeia a lăsat un bilet de adio și se simțea fără speranță după ce fusese suspendată de la serviciu.

Trupurile lor neînsuflețite au fost descoperite de mama femeii, în casa familiei lor din Londra. În ciuda eforturilor depuse, echipajul de la ambulanță nu a mai putut decât să constate decesul

Bunica a început să-şi facă griji în privința celor două după ce aflase că mama fusese suspendată şi a sunat de mai multe ori acasă, însă nu i-a răspuns nimeni. Tot ea a descoperit şi un bilet de sinucidere scris de tânără înainte de a-şi încheia socotelile cu viața, relatează Mirror

În scrisoare, Shiwangi îşi cerea iertare pentru că și-a pus mama să treacă prin „multe” și a spus că o ia pe Zia cu ea „pentru că nu vreau să fiu egoistă lăsându-ți-o în grijă”.

O anchetă asupra deceselor a constatat că Shiwangi a mers la muncă în miezul nopții şi a intrat în sălile de operație, de unde a furat mai multe pastile folosite în scop medical. Ulterior acestea au fost descoperite ca fiind cauza morții. Pastilele erau ținute într-un frigider încuiat cu o parolă pe care Shiwangi o ştia, motiv pentru care îi fusese uşor să intre în posesia lor fără nevoie de ajutorul altcuiva.

Polițiştii au intrat în contact şi cu mai mulți martori în timpul anchetei, inclusiv cu partenerul ei, Joseph şi cu tatăl Zianei. Anchetatorii au aflat atunci că femeie încercase şi anterior să se sinucidă.