mamaplus

O tânără însărcinată în nouă luni a murit acasă, în condiţii suspecte, imediat după externare

-
//
16.01.2020

O tânără în vârstă de 28 de ani, însărcinată în nouă luni, a murit miercuri 15 ianuarie acasă. Femeia tocmai fusese externată din maternitate pentru că medicii au apericat că mai are câteva zile până să nască.

Femeia este de fel din comuna Ariceşti, județul Prahova. Aceasta s-a prezentat la Spitalul de Obstetrică Ginecologie din Ploieşti pentru un ultim control. Ştia că este în ultima lună de sarcină şi se aştepta să nască de la un moment la altul.

Medicii au considerat că tânăra mai are de aşteptat câteva zile până să aducă pe lume copilul, aşa că au trimis-o acasă cu precizare să revină la spital spre finalul săptămânii. Astfel, femeia a fost externată miercuri 15 ianuarie, iar câteva ore mai târziu a murit acasă. Deocamdată nu se cunoaşte cauza decesului. Surse judiciare au precizat că nici fătul nu a mai putut fi salvat.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza decesului. Surse judiciare au precizat că nici fătul nu a mai putut fi salvat. Poliţiştii prahoveni au deschis un dosar de moarte suspectă.