mamaplus

O profesoară, acuzată că și-a molestat elevul de 15 ani

-
//
08.01.2024

Incident revoltător în SUA. O profesoară este acuzată că și-a molestat unul dintre elevi, în vârstă de 15 ani, în mașină, de față cu bebelușul ei. Femeia i-ar fi trimis acestuia mai multe poze cu ea în ipostaze indecente și i-a spus băiatului că îi este teamă că acesta și-ar putea pierde virginitatea cu altcineva.

mamaplus

Femeia din Louisiana ar fi venit la domiciliul victimei și l-a dus în mașina ei, unde este acuzată că i-a atins organele genitale, asta în timp ce copilul ei era de faţă, potrivit Mirror, transmite observatornerws.ro. 

Femeia îi spunea băiatului că vrea să întrețină relații sexuale cu el

Tatum Hatch, în vârstă de 32 de ani, a fost arestată după ce l-ar fi molestat pe băiat chiar de față cu bebelușul ei. Ea și băiatul de 15 ani și-au trimis mesaje timp de aproximativ un an și jumătate în care aceasta îi sugera băiatului să vină pe fereastră în dormitorul ei pentru a putea întreține relații sexuale. 

Relația lor a fost dezvăluită după ce autoritățile au primit un pont anonim și au reținut-o pe femeie. 

Autoritățile l-au contactat apoi pe tatăl tânărului în vârstă de 15 ani, care s-a confruntat cu fiul său.

Băiatul le-a arătat apoi detectivilor mesaje pe Instagram între el și profesoară. Femeia a recunoscut că a vorbit cu băiatul pe Instagram, dar nu a răspuns la unele întrebări pentru că îi era teamă că își va pierde copiii.