mamaplus

O minoră de 13 ani a rămas însărcinată în urma unui viol

-
//
27.03.2019

Caz terifiant la Hîncești. O minoră de 13 ani a rămas însărcinată, în urma unui viol.

mamaplus

Ofițerul de presă de la IP Hâncești a declarat că în data de 20 martie 2019, la Serviciul de Gardă al Inspectoratului de Poliție Hîncești a fost sesizat cu referire la faptul pretinsei agresiuni sexuale săvârșite asupra unei minore în vârstă de 13 ani, locuitoare a unei localități din raionul Hîncești.

În rezultatul acțiunilor preliminare întreprinse de organul de urmărire penală a Inspectoratului de Poliție Hîncești, s-a stabilit că în perioada lunii septembrie 2018, un bărbat în vârstă de 27 ani, locuitor al raionului Hîncești, acționând intenționat în scopul satisfacerii poftei sexuale, prin constrângere fizică și psihică a abuzat-o sexual pe o minoră în vârstă de 13 ani, locuitoare a aceleiași localități, în rezultatul cărei fapt, aceasta a rămas însărcinată, transmite echipa.md

Pe acest fapt, organul de urmărire penală a pornit urmărirea penală, sub aspectul comiterii infracțiunii prevăzute de art. 171 alin. (3) lit. b) Cod Penal al Republicii Moldova, persoana învinuită de comiterea infracțiunii fiind plasată în arest preventiv.