mamaplus

O mamă și-a aruncat bebelușul într-o sobă încinsă, după ce l-a născut prematur acasă

-
//
15.11.2023

Monstru cu chip de mamă! Caz de-a dreptul șocant în Rusia. O mamă ar fi recunoscut în fața autorităților că și-a aruncat bebelușul nou-născut într-o sobă încinsă. Copilul se născuse prematur iar mama l-a adus pe lume acasă, nu într-un spital, scrie Observatornews.ro.

mamaplus

Femeia a născut acasă cel de-al treilea copil prematur. O anchetă de crimă este acum în plină desfășurare pentru presupusa moarte tragică din satul Olenevod din regiunea Primorsky. Mama este în prezent principalul suspect.

O sursă a declarat agenției de presă de stat RIA Novosti că femeia „și-a ars nou-născutul într-o sobă”.

Crimă oribilă în Rusia

Localnicii au spus că femeia a născut, dar sătenii nu au văzut încă copilul, care s-a născut prematur – la doar cinci luni.

„[Mama] a explicat că a avut o naștere prematură în luna a cincea de sarcină și a scăpat de copil”, au declarat autoritățile.

Femeia mai are doi copii. Oamenii legii din Rusia au spus că ea „a mărturisit crima” după ce nu a fost găsită nicio urmă de copil în casa ei. Conform legii ruse, femeia ar putea fi închisă până la cinci ani dacă este condamnată pentru „uciderea unui nou-născut de către o mamă”. Comitetul a spus că va examina „toate versiunile a ceea ce s-a întâmplat”.

Nu este prima dată când un astfel de incident are loc în Rusia. În 2019, un copil de 11 luni a fost ars de viu într-o sobă de bunicii săi. Băiatul, Maxim Sagalakov, a fost lăsat de mama sa Viktoria, în vârstă de 20 de ani, în grija părinților ei din districtul Khakassia din Rusia.

Când s-a întors, mama tulburată a găsit rămășițele carbonizate ale copilului în soba casei familiei din satul Kharoy. Un vecin a spus că bunicul fusese afară și s-a îmbătat cu vodcă, iar la întoarcere, bietul copil a fost aruncat în sobă.