mamaplus

O mamă din Chișinău s-a sinucis crezând că bebelușul ei este grav bolnav

-
//
10.02.2020

Tragedia a avut loc pe 20 ianuarie curent, în sectorul Ciocana din capitală, potrivit kp.md. Atunci presa de la noi anunța că o femeie de 34 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc locativ. Ajunși la fața locului, reprezentanții serviciului de urgență nu au putut face nimic și au constatat decesul femeii.

Rudele femeii susțin că ar fi vorba despre depresia postnatală, iar vecinii ei spun că aceasta ar fi suferit de paralizie cerebrală, la fel ca fratele ei care toata viața lui este țintuit la pat. Chiar dacă victima a urmat numeroase tratamente, a absolvit facultatea și era căsătorită, după nașterea copilului, lucrurile s-au schimbat dramatic.

Vecinii mai spun că medicii i-au interzis să nască și chiar dacă au insistat de nenumărate ori să o convingă să renunțe, ea a rămas totuși însărcinată și a născut acum câteva luni o fetiță. La scurt timp după naștere, femeia a suferit o stare de șoc și a început din senin să spună că fetița ei ar putea moșteni de la ea paralizia cerebrală.

Rudele confirmă acest fapt. În dimineața zilei de 20 ianuarie, femeia s-a ridicat pe pervaz în văzul tatălui său și, chiar dacă acesta a încercat din răsputeri să o facă să renunțe, femeia a pășit în gol.

Fetița ei de doar câteva luni nu suferă de paralizie cerebrală și este absolut sănătoasă.