mamaplus

O mamă a confundat leucemia cu o durere de cap și s-a stins din viață

-
//
10.06.2021

O mămică, în vârstă de 36 ani, a murit la doar câteva zile după ce s-a plâns de o durere de cap foarte puternică. Mergând la un control de rutină, femeia avea să descopere că de fapt simpla migrenă ascundea o boală necruțătoare: leucemie. Tragedia a fost cu atât mai mare, în condițiile în care fiul ei se stinsese din viață, după o reacție alergică, anul trecut.

Kim, o mămică din UK, a murit tragic la doar câteva zile după ce împlinise 36 de ani. Totul a pornit de la o simplă durere de cap. Crezând că nu este nimic grav, femeia a decis să meargă la doctor. Medicii i-au pus însă un diagnostic la care nu se aştepta.

Mămica suferise o sângerare la nivelul creierului, cauzată de leucemie. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru ea, potrivit Mirror. Starea ei s-a înrăutățit rapid, iar soțul susține că nu au existat alte simptome care ar fi putut să dea de înțeles că femeia ar fi grav bolnavă.

''În afară de durerea de cap care s-a produs cu doar câteva zile înainte de moartea ei, nu existau alte semne ale faptului că Kim ar fi avut leucemie. Nu știam nimic despre asta, nici semne, nici nimic. A intrat în spital cu o durere de cap. Când a fost în ambulanță, a avut două crize și i-au făcut câteva investigații și au aflat că are o sângerare masivă pe creier’'', a declarat Chris, soțul acesteia.