O graviduță, mamă de gemeni, vă spune secretul siluetei suple!

O graviduță, mamă de gemeni, vă spune secretul siluetei suple!

-
//
04.05.2017

O graviduță din Australia, mămică de gemeni, în vârstă de 32 de ani, face sport fără să se  îndepărteze de treburile casnice și de îngrijirea copiilor.

O graviduță, mamă de gemeni, vă spune secretul siluetei suple!

Anna Strode nu încetează să facă fitness nici cu câteva săptămâni înainte de nașterea celui de-al treilea copil. Mămica face exerciții în timp ce face curățenie, merge la cumpărături sau se joacă cu cei mici. Pe băieții ei îi folosește de multe ori pe post de gantere sau haltere.

Din video-urile postate pe pagina sa de Instagram, ne putem da seama că picii sunt încântați de exercițiile pe care le face mama lor.

„Aceste maimuțele obraznice se străduiesc să împrăștie totul prin casă în timp ce eu mă antrenez. Și cel mai bun lucru pe care îl pot face este să pretind că sunt oarbă timp de 20 de minute. E complicat, dar sunt fericită, am făcut exercițiile în liniște, iar mizeria poate fi înlăturată mai târziu„, spune Anna Strode.

În ciuda termenului sarcinii, Anna merge în fiecare dimineață cu bicicleta, alături de soțul ei, face plimbări în timpul zile și organizează câteva minute de fitness cu fiii ei.

În opinia ei, numai un astfel de program nu-ți permite să adormi din mers și te face să te simți sănătos și fericit!

Sursa: Mamaplus.MD