mamaplus

O gravidă i-a dăruit soțului un Lamborghini pentru grija pe care i-o poartă în perioada sarcinii

-
//
18.03.2022

O tânără de 19 ani din Malaysia, însărcinată pentru prima oară, și-a surprins soțul cu un cadou inedit. Anes Ayuni Osman a vrut să-l recompenseze pentru tot suportul pe care i l-a oferit pe parcursul sarcinii, dar și pentru nopțile nedormite care vor urma.  Anes nu s-a uitat la bani și i-a cumpărat bărbatului iubit un Lamborghini Huracan Evo, în valoare de peste 250.000 de dolari, scrie Daily Mail.

Clipul s-a viralizat rapid și a adunat peste 1,5 milioane de vizualizări pe TikTok. În clip, bărbatul, pe nume Weldan Zulkefli, apare legat la ochi într-o reprezentanță plină de mașini de lux. 

Weldan a devenit vizibil emoționat după ce a văzut mașina și și-a îmbrățișat soția în timp ce i-a mulțumit pentru darul generos.

“Mulțumesc, soțule! Indiferent cât de mare este valoarea acestui cadou, tot nu poate egala bunătatea ta”, a scris Anes în dreptul clipului viral. 

Anes este o antreprenor de succes, cu afaceri în domeniul cosmeticii, din Kelantan. Ea și Weldan s-au căsătorit anul trecut, în februarie. 

“Îi sunt recunoscătoare pentru sacrificiul său, dar și pentru ce va urma. Există posibilitatea să am o naștere prin cezariană, așa că va trebui să aibă grijă de copil zi și noapte. Mamele care au trecut prin asta știu cât de dureroasă este o cezariană, așa am nevoie de ajutor din partea soțului”, a mai spus tânăra care va naște la sfârșitul lunii martie. 

mamaplus