mamaplus

O fetiță a murit după ce a căzut într-o cratiță cu apă fierbinte

-
//
15.12.2023

O fetiță de doi ani a căzut de pe lejancă în cratița plină cu apă fierbinte care era pe plită, în timp ce se juca cu frații mai mari.

mamaplus

Tragedia s-a întâmplat în satul Tarasova din raionul Rezina, pe 11 decembrie. Potrivit șefului Direcției Asistență Socială și Protecție a Familiei Rezina,  Artin Boris, mama fetiței este singură, având la întreținere trei copii cu grad de dizabilitate accentuată, transmite rezinainobiectiv.md.

„Fetița s-a ales cu arsuri mari pe partea stângă a corpului. Mama a încercat să-i acorde primul ajutor medical, refuzând să cheme ambulanța. Pe 12 decembrie fetița a decedat. Mama a solicitat ajutorul unor vecini care au chemat ambulanța. Conform Legii 140, art. 4, a fost luată decizia ca cei doi copii să fie plasați de urgență la Centrul de plasament temporar al copiilor din satul Pripiceni-Răzeși”, a spus Artin Boris.

„Corpul neînsuflețit al fetiței a fost dus direct la Secția de morfologie, unde medicul legist examinează cazul”, a declarat administrația Spitalului Raional Rezina.

Oamenii legii au inițiat o anchetă pe acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.