mamaplus

O fetiță de 9 luni s-a înecat, după ce a fost lăsată în cadă, în timp ce părinții dormeau

-
//
23.12.2019

O fetiță în vârstă de doar 9 luni din Florida s-a înecat într-o cadă plină cu apă, în timp ce părinții s-au dus să se culce în altă cameră.

Mama copilei, Heather Clifford, în vârstă de 29 de ani, a declarat autorităților că a lăsat copilul în cadă aproximativ 20 de minute, împreună cu alți doi frați, de 2 și, respectiv, 3 ani, timp în care a adormit.

De altfel şi tatăl copiilor, Davis, dormea în momentul în care cei trei copii au fost lăsați nesupravegheați.

Când a intrat ulterior în baie, cei doi au găsit copila cu față în jos, cu pielea învinețită. Atunci au chemat imediat salvarea, timp în care Davis, în vârstă de 30 de ani, a încercat să îi ofere el primul ajutor.

Paramedicii au preluat măsurile de prim ajutor, fără succes însă. Au transportat-o pe micuța Cameron la un spital din apropiere de urgență, unde a fost pronunțat decesul.

Părinții neglijenți nu ar fi însă la prima abatere de acest fel. O vecină a povestit că atât ea cât şi soțul ei au chemat de mai multe ori Protecția Copilului în ultimele săptămâni, după ce au văzut în repetate rânduri copiii afară, abia îmbrăcați, plângând.

De asemenea, Shawn Davis a fost arestat anterior pentru neprezentare în instanță în cazul încălcării unor probațiuni pentru delicte, precum conducere imprudentă sau fără permis.

Cei doi copii au fost preluați de o echipă de la Protecția Copilului până vor fi efectuate cercetările.

O autopsie va stabili ce a provocat moartea micuței Cameron, iar în cazul în care vor fi găsiți vinovați, părinții ar putea ajunge în spatele gratiilor.