mamaplus

O fetiță de 3 ani a murit după ce castelul gonflabil în care se juca a explodat. A fost aruncată la 12 metri în aer și izbită de pâmânt, în fața părinților

-
//
13.11.2023

Moarte oribilă pentru o fetiță de 3 ani. Micuța și-a pierdut viața după ce un castel gonflabil pe care se juca a explodat. În urma impactului violent, copila a fost aruncată 12 metri în aer, chiar în fața părinților care au privit îngroziți și neputincioși. Cel care deținea castelul gonflabil a fost condamnat acum la șase ani de închisoare.

mamaplus

Ava-May Littleboy se juca în castel de pe plaja Gorleston din Norfolk. Apoi, nenorocirea s-a produs. Părinții copilei au privit îngroziți de pe margine cum fetița lor s-a rostogollit de cinci ori în aer, înainte de a fi izbită violent de pâmânt. Copila a fost aruncată 12 metri în aer din cauza exploziei puternice, potrivit Observator, care citează DailyMail.

Copila, aruncată la 12 metri în aer, în fața părinților îngroziți

Lovitura de la cap suferită în urma impactului cu solul i-a fost fatală. Medicii nu au mai putut decât să declare decesul. Proprietarul castelului gonflabil, Curt Johnson, în vârstă de 52 de ani, „a ignorat în mod intenționat riscul”, iar castelul gonflabil „nu ar fi trebuit să fie folosit”, a declarat judecătorul districtual Christopher Williams.

Și o a doua copilă a fost la un pas de moarte, însă a scăpat ca prin minune.

„În cele din urmă, un copil și-a pierdut viața în mod inutil din cauza eșecurilor tale de a te asigura că ai evaluat corect riscurile”, a declarant judecătorul care i-a dat sentința bărbatului.

„Își cere sincer scuze instanței și familiei pentru eșecurile sale”, a declarant avocatul proprietarului.