mamaplus

O femeie s-a trezit cu un nou născut abandonat în casa ei

-
//
15.03.2019

O femeie a avut parte de șocul vieții ei, după ce s-a trezit cu un bebeluș în propria locuință. Incidentul a avut loc în Adamclisi, județul Constanța.

mamaplus

Ea a descoperit lângă băiețelul în vârstă de șapte zile, biletul de externare din spitalul din Dolj, județul Craiova, unde se născuse pe 5 martie. Mama i-a lăsat și o sacoșă cu câțiva pamperși și o cutie de lapte praf. N-a fost surprinsă când a aflat cine este mama care și-a părăsit pruncul.

Bebelușul era de fapt nepoțelul ei, cea care îl abandonase fiind fiica acesteia. Nu este pentru prima dată când tânăra în vârstă de 19 ani vine la Adamclisi pentru a aduce un copil și a-l lăsa în grija mamei ei. Mai are doi copii, de 4 și 2 ani, care sunt de asemenea crescuți de bunica maternă. În acest timp, spun oamenii din sat, tânăra umblă cine știe pe unde, a notat replicaonline.ro.

Având în vedere că bunica are în prezent în creștere șase copii – patru ai ei, minori, cu vârste până în 14 ani, și alți doi ai fiicei ei, aceasta a anunțat Serviciul de Asistență Socială al comunei Adamclisi că nu dorește să se ocupe și de băiatul ce i-a fost lăsat, la primele ore ale dimineții, în casă.

Asistenții sociali au sesizat situația reprezentanților DGASPC Constanța, care urmează să preia pruncul, pentru a-i fi efectuate analizele medicale. DGASPC Constanța și polițiștii urmează să o caute pe proaspăta mămică, în încercarea de a-i realiza bebelușului certificat de naștere. Familia a încercat să o contacteze pe numărul de telefon pe care îl aveau, dar nu au reușit să dea de ea. În prezent, bebelușul se află în grija bunicii dar, cel mai probabil, va ajunge în grija unui asistent maternal.