mamaplus

O femeie a pierdut la jocurile de noroc banii donați pentru tratamentul fiului său bolnav de cancer

-
//
25.01.2022

O mamă a pierdut la pariuri și jocurile de noroc suma de 100.000 de lire sterline, bani strânși în urma unor donații pentru tratamentului băiețelului ei, bolnav de cancer în stadiu terminal. Ulterior, micuțul s-a stins din viață. Gestul femeii a șocat o lume întreagă.

Orginară din Marea Britanie, Stacey Worsley a cheltuit toată suma pe diferite platforme de pariuri și jocuri de noroc. Suma a fost strânsă de pe urma donațiilor pe care oamenii cu suflet mare le-au făcut pentru a ajuta micuțul să urmeze tratamentul corespunzător, potrivit mirror.co.uk. 

Toby Nye, fiul englezoaicei a primit un diagnostic crunt, cancer. Cum părinții lui nu dispuneau de fondurile necesare, cazul băiețelului a fost mediatizat și s-a solicitat ajutorul oamenilor. Impresionați de situație, aceștia s-au mobilizat și, în urma donațiilor făcute, s-a strâns suma de 100.000 de lire sterline.

mamaplus

Totul s-a terminat, însă, după ce femeia a pierdut la jocurile de noroc toți banii. Ulterior, micuțul și-a dat ultima suflare.

Stacey Worsley este angajată la un spital, unde lucrează ca asistentă medicală. Surprinzător, reprezentanții unității sanitare nu i-au suspendat activitatea, după ce femeia a precizat că regretă ce a făcut. În plus, între timp, aceasta ar fi înapoiat toți banii pe care i-a pierdut la jocurile de noroc. Șeful ei susține că totul poate fi verificat.

mamaplus