mamaplus

O femeie a născut în parcarea spitalului o fetiță perfect sănătoasă

-
//
01.07.2020

Susan Anderson, o femeie însărcinată din Florida, SUA, se grăbea spre centrul medical în care urma să nască, însă travaliul a prins-o pe drum și a născut la câțiva pași de unitatea medicală, chiar în parcare. Imaginile cu nașterea super-rapidă au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Susan spune că a simțit că bebelușul se grăbește să vină pe lume, imediat ce a coborât din mașină. Norocul ei a fost că moașa de la spital a văzut-o și a ieșit în grabă să o ajute. Doi ofițeri de poliție s-au apropiat îngrijorați de femeia care tocmai naștea sub privirile lor, însă moașa i-a liniștit spunând că totul este în regulă. Soțul lui Susan a asistat și el la nașterea foarte rapidă, care i-a luat prin surprindere.

Vă avertizăm că urmează imagini cu puternic impact emoțional.

Susan mai născuse la același centru medical o fetiță, iar pe noua surioară intenționa să o nască în apă, însă nu a mai apucat să ajungă la piscină.

„Mama și bebelușul se simt uimitor de bine și cu toții putem râde de cât de grozavă a fost această naștere. Mai ales că polițiștii păreau destul de șocați. Ce experiență multitasking - să prinzi un bebeluș și să îi anunți în același timp că suntem cu toții bine! Una dintre cele mai interesante nașteri ale anului 2020.”, au scris reprezentanții spitalului pe pagina lor. 

Mama fetiței a declarat că se bucură Susan spune că a simțit că bebelușul se grăbește să vină pe lume, imediat ce a coborât din mașină. Norocul ei a fost că moașa de la spital a văzut-o și a ieșit în grabă să o ajute. Doi ofițeri de poliție s-au apropiat îngrijorați de femeia care tocmai naștea sub privirile lor, însă moașa i-a liniștit spunând că totul este în regulă. Soțul lui Susan a asistat și el la nașterea foarte rapidă, care i-a luat prin surprindere.

Mama fetiței a declarat că se bucură că momentul în care a fost surprinsă le-a adus oamenilor un zâmbet pe chip, în aceste vremuri anormale.