mamaplus

O femeie merge la poliție după ce nu-și poate deosebi gemenii: „Am câștigat premiul de mama anului”

-
//
05.03.2023

Se spune că o mamă este întotdeauna capabilă să-și deosebească copiii, dar nu este și cazul lui Sofi Rodríguez. Ea a fost nevoită să meargă la poliție pentru a putea face diferența între gemenii ei. Așadar, femeia încă nu știe clar cine este Valentín și cine este Lorenzo, scrie alephnews.ro.

mamaplus

Această femeie a recunoscut că a fost nevoită să meargă la poliție pentru a putea face diferența între gemenii ei, născuți în urmă cu 45 de zile. Trebuie să mă duc pentru ca ei să le ia amprentele și să-mi spună care dintre ei este care”, a spus ea pe Twitter. Premiul de mama anului l-am câștigat”, a adăugat ea.

Sofi a postat pe Twitter mai multe fotografii cu micuții și spune că în imagini arată diferit pentru că ies din unghiuri diferite sau primesc lumină diferită”, dar insistă că în realitate sunt la fel” și că trebuie să remedieze această situație pentru a le urmări istoricul medical”.

Această mamă a dat publicității și amprenta digitală a unuia dintre bebeluși, dar această încercare nu a putut fi identificată pentru că nu se află în sistem”. Așadar, ea încă nu știe cine este Valentín și cine este Lorenzo. 

Deocamdată, acești părinți nu pot face diferența între copiii lor pentru că au mers să-i vaccineze și se pare că au administrat vaccinul de două ori aceluiași copil”. Fac toate testele și nu-i dau un nume pentru că nu știm care este”, insistă ea.

Postarea de pe Twitter a femeii a avut un impact uriaș, adunând zeci de mii de tweet-uri și mii de comentarii. Există persoane care răspund cu mult umor și sugerează că, fiind atât de mici, ea ar trebui să îi redenumească din nou, ca și cum le-ar reseta”.

De asemenea, Sofi a primit sfaturi de la alți părinți de gemeni, pentru ca același lucru să nu se mai întâmple pe viitor. 

Am vopsit unghia de la piciorul unuia dintre ai mei pentru a-i deosebi”, a sugerat o mamă. Din momentul în care s-au născut, i-am numit în funcție de greutatea lor și i-am lăsat cu brățările de identificare de la clinică până când le-am schimbat cu unele de argint gravate cu numele lor. Pentru mine a funcționat perfect”, a spus o alta.