mamaplus

O femeie a fost doborâtă la pământ de o creangă! Reacția reprezentanților de la Spații Verzi

-
//
24.05.2024

O creangă a căzut peste o femeie din Capitală. Incidentul a avut loc astăzi în parcul Valea Trandafirilor. La această oră nu se știe în ce stare este victima. Informația a fost confirmată pentru realitatea.md de directorul interimar al Î.M. „Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi”( AGSV), Tudor Gîrbu. Acesta ne-a declarat că a căzut un ram verde de la un castan. Arborele întreg este verde, iar din ce motiv a căzut urmează să analizeze. Cazul a fost anunțat de Dispeceratul Central și echipa AGSV a ieșit imediat și a înlăturat.

mamaplus

„Cunoaștem ca a căzut peste o doamna, cineva a anunțat 112, care a sosit la fața locului și a acordat ajutor medical. Sperăm să fie bine și pe aceasta cale îi cerem scuze.  Serviciul relații cu publicul al IM AGSV în toate postările pe pagina web atrage atenția vizitatorilor din parcuri sa fie vigilenți unde merg în parcuri, mai ales să atragă atenția la arborii, care după cum cunoașteți sunt bătrâni și nu sunt în cea mai bună formă”, a declarat Tudor Gîrbu.

Totodată, șeful de la Spații Verzi a precizat că mâine vor încerca să ia legătura cu victima ca să vadă cum se simte și să afle cum a avut loc incidentul.

sursa: realitatea.md