mamaplus

O femeie din SUA a strănutat și a tușit intenționat peste alimente într-un magazin

-
//
27.03.2020

O femeie a tuşit intenţionat peste alimente în valoare de 35.000 de dolari într-un magazin alimentar din statul american Pennsylvania, scrie CNN, citând poliţia locală. Proprietarii magazinului au fost obligaţi să arunce la gunoi toate alimentele contaminate.

Femeia, al cărei nume nu a fost făcut public, a intrat într-un mic magazin alimentar din oraşul Hanovra şi a început să tuşească peste produse, articole de panificaţie, carne şi alte mărfuri, a scris proprietarul magazinului pe Facebook.

Personalul a dat-o afară din magazin şi a sunat la poliţie, iar femeia a fost găsită câteva ore mai târziu şi şi reţinută.

Reprezentanții poliției au declarat că femeia „a contaminat intenţionat” alimentele şi după ce va fi examinată de un medic psihiatric, urmează să depună plângere împotriva ei.

Nu se ştie deocamdată dacă femeia este infectată cu noul coronavirus sau a fost doar o farsă de prost gust, dar proprietarul magazinului spune că a fost aruncat fiecare articol cu care a intrat aceasta a în contact şi a fost dezinfectat tot magazinul.

Magazinul a aruncat alimente în valoare de 35.000 de dolari.

„Deşi este întotdeauna o ruşine când se irosesc mâncarea, în aceste perioade în care atât de mulţi oameni nu ştiu dacă vor avea de unde să-şi cumpere de mâncare, este cu atât mai deranjant”, a scris Joe Fasula, proprietarul magazinului.

Deocamdată nu se ştie ce acuzaţii i se vor aduce femeii.