mamaplus

O femeie care a născut pe marginea unui drum de țară în Germania a refuzat să fie ajutată. Când i-au aflat numele, polițiștii au înțeles de ce

-
//
12.05.2023

Marți după-amiază, 9 mai, poliția din Idar-Oberstein a primit un apel despre o femeie care tocmai născuse, într-o parcare de pe un drum de țară spre Idar-Oberstein, scrie site-ul radiodifuzorului regional german Südwestrundfunk, conform Libertatea.

mamaplus

În vârstă de 31 de ani, femeia a refuzat orice ajutor și nu și-a dat numele.

Polițiștii au rămas uimiți. Au vrut să o ajute pe femeie când au ajuns în parcare, dar ea a refuzat, chiar dacă era într-o stare gravă și pierduse mult sânge la naștere.

Femeia devenise de-a dreptul recalcitrantă, descriu polițiștii situația. Ea a refuzat atât transportul la spital, cât și alt ajutor medical. Când oficialii au reușit să-i afle numele, a devenit clar de ce femeia se opunea ajutorului.

După cum a aflat poliția, proaspăta mamă este căutată de justiție. Trei procurori diferiți sunt pe urmele ei, dar Poliția nu a specificat motivele.

În cele din urmă, agenții a dus-o cu forța pe femeie la spital. Din fericire, nu s-au constatat consecințe grave ale nașterii în parcare pentru ea și bebeluș.

Acum, biroul de asistență pentru tineret și o instanță verifică ce se întâmplă cu copilul. Polițiștii investighează și comportamentul mamei.