mamaplus

O familie din Germania a împodobit în casă 555 de brazi artificiali

-
//
07.12.2023

O familie din Germania și-a doborât propriul record după ce a împodobit în casă 555 de brazi artificiali. Pentru a avea mai mult spațiu, ei au construit o nouă cameră.

mamaplus

Thomas și Susanne Jeromin și-au dedicat vara pregătirii pentru sărbătoarea din decembrie, începând decorarea încă din luna iunie, scrie protv.ro.

Pentru Thomas, pasiunea de a împodobi casa a prins contur în urmă cu 12 ani. Cu trecerea timpului, această activitate a îndrăgit-o și soția lui, 56 de ani, care a început să croșeteze decorațiuni.

În acest an, „ca să avem și mai mult spațiu, am mai construit o cameră”, a spus Thomas.

Nicio cameră nu a fost lăsată neatinsă de bucuria sărbătorilor și chiar și dormitorul și baia au fost decorate.

Deși cei doi dețineau deja recordul, după ce în 2021 au instalat în casă 444 de brazi artificiali, au decis să împodobească un număr și mai mare de brazi.

Soții Jeromin spun că decorațiunile, în total sunt în jur de 108.000 de globulețe, nu consumă prea multă energie, iar costurile suplimentare pentru electricitate sunt de doar aproximativ 89 de euro pe sezon.

„Am implementat tehnologia pe bază de led”, afirmă Thomas.

Cu toate că cei peste 555 de brazi sunt împodobiți timp de jumătate de an, familia obișnuiește să îi țină în casă doar o lună, iar pe 6 ianuarie brazii din plastic își găsesc locul în pod.

„Țara minunilor de Crăciun” atrage numeroși vizitatori. „Am avut chiar și oaspeți din Elveția”, spune Susanne Jeromin.