mamaplus

O elevă a murit în cabina de duș. Se pregătea să meargă la școală

-
//
21.02.2023

Moartea fulgerătoare şi inexplicabilă a unei adolescente de 17 ani din satul Merii, județul Dâmbovița, este cercetată de polițiști. Părinţii ei au găsit-o inconștientă în cabina de duș.

mamaplus

Din păcate, echipajul medical chemat de urgență n-a reușit să o readucă la viață.

Fata învăța la un liceu din Târgoviște și făcea naveta 30 de kilometri. Dis de dimineață, la 5 și jumătate, când se pregătea să meargă la școală, părinții au observat că zăbovește prea mult la duș. Au găsit-o fără suflare și au sunat imediat la 112.

Ciprian Milea, asistent șef Ambulanța Dâmbovița: „Copilul de 17 ani era în stop cardiorespirator, a fost resuscitat timp de 50 de minute, fără succes însă.”

Deocamdată nu se cunosc motivele acestei morți subite. Fata nu avea probleme de sănătate, iar pentru rude, prieteni și localnici vestea este de necrezut.

Localică: „O fată extraordinară, așa ceva nu trebuia să se întample. Nu îmi vine să cred așa ceva ce s-a întâmplat la noi în sat. Păcat, mare durere pentru părinți.”

Localică: „Cea mai frumoasă din sat, se ducea la biserică – foarte, foarte cuminte. Rău îmi pare, rău îmi pare că la vârsta ei era foarte tânară.”

Poliția a deschis un dosar penal în acest caz.

Subinspector Ana Maria Liță, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmbovița: „Cadvrul acesteia a fost preluat în vederea efectuarii necrospsiei, iar în cauză polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă fiind efectuate cercetări.”

Nu este exclus, spun surse din anchetă, ca fata să se fi intoxicat cu monoxid de carbon. Doar serviciul de medicină legală, care a preluat trupul victimei, va putea face lumină în acest caz și poate stabili cu exactitate cauzele decesului.