mamaplus

O cunoscută vloggeriță din Moldova a leșinat în timpul vacanței: ”Eram udă toată”

-
//
02.08.2022

Valeria Lungu, pe numele ei real, este plecată în vacanță cu actualul său partener de viață, căruia deocamdată nu dorește să îi dezvăluie identitatea. Blondina a mărturisit că a avut, cel mai probabil, primul ei atac de panică.

Dintr-o dată, blondina a leșinat în mijlocul drumului. A tras o sperietură soră cu moartea, însă mai speriat decât ea a fost chiar actualul ei iubit, care a început să sune la ambulanță și să facă tot posibilul pentru a-și salva iubita.

De asemenea, influencerița le-a spus internauților că dintr-o dată s-a trezit în mijlocul drumului, într-o stare destul de gravă, fiind înconjurată de 15 italieni care discutau fără oprire, cel mai probabil, și ei alarmați de situația în care se afla blondina.

Mai mult decât atât, Valeria Lungu susține că a ajuns ambulanța la ea, într-un final, însă, din nefericire, niciunul dintre doctori nu vorbea limba engleză.

”Azi am avut probabil, pentru prima dată în viață, atac de panică! Am leșinat în mijlocul drumului. Nu asta e partea mai nasoală, partea cea mai de c@#%& a fost când m-am trezit înconjurată de 15 italieni care vorbeau încontinuu și eu eram udă toată, pe undeva pe drum… Nu am idee cum am ajuns acolo, într-un final a venit ambulanța și niciunul dintre doctori nu vorbește engleză. Mi-au băgat nebunia aia în venă, de mă doare mâna și acum”, a spus Valeria Lungu.