mamaplus

O copilă din Bălți a fost lovită pe zebră în timp ce filma pentru Tik Tok (VIDEO)

-
//
19.04.2021

O minoră a fost tamponată pe o trecere de pietoni în timp ce făce un filmuleț pentru TikTok. Incidentul a avut loc în seara zilei de ieri, 17 aprilie, în jurul orei 18:00, pe o trecere de pietoni din fața unui centru comercial din municipiul Bălți.

Potrivit informației, un automobil de marca Mercedes, în care se aflau doi tineri de 18 ani, a tamponat adolescenta de 17 ani care se filma în timp ce se afla pe trecerea de pietoni. 

Șoferul și-a explicat gestul prin faptul că, și-a dorit să nimerească în secvența video.

În consecință, minora s-a ales cu fractură la picior, adresându-se mai târziu după ajutor medical la spitalul de urgență din Bălți.

Poliția a fost sesizată de medici, care au anunțat despre cele întâmplate, fiindcă tinerii implicați nu au solicitat intervenția polițiștilor, motivând ca s-au împăcat pe loc.

Pe acest caz, a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, iar șoferul automobilului riscă să fie sancționat pentru încălcarea regulilor de securitate a circulației ce a cauzat din imprudență o vătămare medie a integrității corporale sau a sănătății.

Conform legii penale, persoana vinovată, riscă amendă de până la 32.500 lei sau închisoare de până la 3 ani cu (sau fără) privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la 2 ani.