O cantareata celebra este insarcinata!

O cantareata celebra este insarcinata!

-
//
23.11.2013

Celebra cantareata Americana Kelly Clarkson a anuntat pe pagina sa de twitter, ca ea si sotul sau, Brandon Blackstock, vor fi parinti. Vestea vine la cateva saptamani dupa ce cantareata a anuntat ca renunta la nunta mare pe care o planuia, iar apoi s-a casatorit in cadrul unei ceremonii restranse.

"Sunt insarcinata! Eu si Brandon suntem foarte entuziasmati. Cel mai frumos cadou de Craciun primit vreodata", a scris Kelly Clarkson pe Twitter, anunta People.

Desi este la prima sarcina, cantaretei nu ii este straina meseria de parinte. Ea este obisnuita sa stea in preajma celor doi copii ai lui Brandon Blackstock din prima casnicie. "Copiii mei o iubesc. Nu puteam cere o mama vitrega mai buna pentru ei", a declarat in luna octombrie Melissa, fosta sotie a lui Brandon. Acesta va fi primul copil al intepretei. 

Kelly Clarkson este câştigătoarea primei ediţii a concursului "American Idol" din 2002. Intepreta s-a căsătorit, anul acesta, cu managerul Brandon Blackstock. 

Intr-o cariera de doar un deceniu, Kelly Clarkson a avut o ascensiune exploziva, lansand cinci albume de studio care s-au vandut in peste 20 de milioane de copii pe plan mondial si a castigat numeroase trofee muzicale prestigioase - trei premii Grammy, trei MTV Video Music Awards, 12 Billboard Music Awards si patru American Music Awards.