mamaplus

O asistentă medicală a născut acasă fără să știe că era însărcinată

-
//
13.05.2020

O asistentă în vârstă de 31 de ani a născut acasă, fără să știe că este însărcinată. Femeia abia venise dintr-o tură de 12 ore de la spital.

Emma Hindmarsh, 31 de ani, din Sunderland (Anglia de Nord-Est) a născut-o pe fiica ei, Isabelle Rose, de aproximativ 2,6 kilograme, cu ajutorul soțului ei Daniel, 34 de ani, în propria cameră.

Asistenta, care tocmai terminase o tură obositoare în unitatea de terapie intensivă, a dezvăluit că avusese de o durere severă în zona abdomenului în timpul turei de muncă.

Totul s-a întâmplat când Emma s-a întors de la serviciu, a făcut un duș, a mâncat și a luat un paracetamol pentru durere. Dintr-odată, a acuzat dureri foarte puternice, iar soțul său a chemat ambulanța. Până să ajungă medicii însă, Emma deja a născut.

mamaplus

Poziția placentei ar fi ascuns mișcările bebelușului

„Am observat că ceva nu era în regulă, dar am crezut că ar putea fi apendicele”, a spus Emma după ce a fost transferată la spital.

Emma a dezvăluit că nu s-a simțit rău până în acea zi. Mai mult, ea a mărturisit că purta aceleași haine și nu s-a îngrășat foarte mult.

Emma și Isabelle sunt deja acasă după ce au petrecut câteva zile sub observație la Spitalul Royal Sunderland, unde medicii au explicat că poziția placentei i-ar fi ascuns mișcările bebelușului.