mamaplus

Motivul pentru care Andra nu consumă deloc alcool

-
//
01.11.2019

Andra este una dintre cele mai iubite artiste de peste Prut, mama a doi copii și o familistă convinsă, însă aceasta a mărturisit într-un interviu că este certată cu alcoolul și nu mai pune gura pe el, după ce a trecut prin rușinea vieții ei.

Andra a vorbit despre un episod jenant atunci când și-a făcut de râs soțul chiar în fața socrilor ei. Artista a povestit pe canalul ei de Youtube că nu obișnuiește să bea alcool, însă când a fost în vizită la părinții lui Cătălin, ei au insistat să bea și ea un pahar cu vin. Însă, aceasta s-a cam amețit, i s-a „despletit limba” și a început să le povestească socrilor povești despre fiul lor, pe care acesta probabil nu ar fi vrut să le audă. 

„Eram la Târgu-Jiu, la socrii mei şi stăteam la poveşti cu dânşii. Avem o relație extraordinară, mă iubesc foarte mult şi m-au primit în familia lor ca pe o fiică a lor. Ei bine, eu nu beau alcool, nu mă distrez mai mult dacă beau acest lucru. Cu apă plată mă distrez foarte bine. Pe când eram la Târgu-Jiu, la socrii mei, am acceptat să beau un pahar de vin, apoi al doilea, şi, ce crezi, m-am amețit pentru prima dată în viață mea, aşa că socrii mei au auzit atunci din gura mea cele mai tari poveşti despre Măruță. Am povestit tot ce trebuia şi ce nu trebuia. Aşa că a fost cu plâns şi cu râs în seara aia. Uşor-uşor însă, după o jumătate de oră, am şi adormit”, a povestit Andra.