Mila Kunis, însărcinată

Mila Kunis, însărcinată

-
//
26.03.2014

Hollywood-ul continuă să ne încânte cu evenimente minunate. După cum a devenit cunoscut, actrița de origine ucraineană, Mila Kunis – este însărcinată. O astfel de veste minunată a fost anunțată de revista populară americană People: "Mila este în primele luni ale sarcinii. Ea și Ashton sunt foarte foarte fericiți."

Mila Kunis, însărcinată

Trebuie de remarcat faptul că, Mila Kunis în vârstă de 30 de ani și Ashton Kutcher în vârstă de 36 de ani, au anunțat logodna sa luna trecută. Perechea a păstrat vestea în secret. Totul s-a dezvăluit după ce, Mila a fost observată cu un inel imens de logodnă. Atunci nimeni nici nu a putut presupune că mesajul despre sarcină va apărea într-un timp atât de scurt.

Vă amintim că Mila și Ashton au început relația în 2012, după ce Kutcher s-a despărțit de Demi Moore. Kunis și Kutcher se cunoșteau de mai mulți ani, și precum spun sursele apropiate ale perechii, Ashton a avut mereu sentimente pentru prietena sa: "El a fost îndrăgostit de Mila. El o considera zeiță, întotdeauna și cu orice ocazie, îi spunea cât e de frumoasă."

Kunis are o atârnare simplă față de relația sa cu Kutcher și consideră că, ei demult au trecut de perioada romantică la nivelul următor: "Avem acum o relație simplă. Noi nu ne gândim cu ce să ne îmbrăcăm pentru a merge la întâlnire. Îmbraci un tricou alb și blugi și atât, ești deja pregătită. Nimic special. Pur și simplu, faceți ceea ce vă place, fie că mergeți la sala de bowling sau la un film, sau la cumpărături".