mamaplus

Micuțul Archie împlinește astăzi un anișor (VIDEO)

-
//
06.05.2020

Ducii de Sussex sărbătoresc prima aniversare a fiului lor, care a venit pe lume pe 6 mai, anul trecut. Viața lui Meghan Markle și a prințului Harry s-a schimbat total de când micuțul a venit pe lume. Cei doi au decis să iasă din familia regală britanică și au părăsit Marea Britanie. Ei au locuit timp de câteva luni în Canada, iar de puțin timp au început o viață nouă în SUA. Prima aniversare a micuțului Archie, cei trei o petrec în Los Angeles, orașul natal al ducesei, unde se pregătesc să se mute în casă nouă, în valoare de 13.000.000 de dolari.

Ducii de Cambridge și regina nu au uitat de ziua lui Archie, chiar dacă este departe de ei, și i-au făcut câte o frumoasă urare pe rețelele de socializare, alături de imagini cu fiul ducilor de Sussex.

„Îi urăm lui Archie o primă zi de naștere foarte fericită', au scris ducii de Cambridge pe pagina lor de Instagram kensingtonroyal, alături de o poză de la botezul acestuia, în care apare alături de  toată familia.

„La mulți ani lui Archie Mountbatten-Windsor, care sărbătorește astăzi prima lui aniversare! Archie este al optulea strănepot al reginei', este mesajul și de pe pagina oficială a familiei regale. De asemenea, postarea este însoțită de trei imagini de la botezul lui Archie.

Meghan Marke a lansat astăzi un video special pentru a marca prima aniversare a fiului său, Archie Mountbatten-Windsor.