Mel Gibson va lupta pentru fiica sa de origine rusă

Mel Gibson va lupta pentru fiica sa de origine rusă

-
//
01.04.2014

Actorul din Hollywood, a anunțat despre intenția de a obține extinderea drepturilor paterne asupra fiicei Lucia, căreia, în 2009, i-a dat naștere, pianista rusă Oxana Grigorieva.

Mel Gibson va lupta pentru fiica sa de origine rusă

Abia s-a încheiat bătălia juridică între Mel Gibson și fosta sa iubită, rusoaica Oxana Grigorieva, care îl acuza pe actor de abuz fizic, că starul de la Hollywood a anunțat noi proceduri. Se pare că rolurile s-au inversat, și, de această dată, Oxana va trebui să se apere. Mel Gibson și-a anunțat intenția de a obține extinderea drepturilor paterne. Actorul a anunțat, că vrea cât mai mult posibil să participe la educarea fiicei lor comune, Lucia Gibson.

Oxana protestează vehement împotriva acestui fapt, dar recunoaște că șansele actorului de a câștiga acest proces sunt suficient de mari - Grigorieva a cerut, recent, instanței să-i fie recunoscut falimentul. Din cauza litigiilor de lungă durată cu Mel, ea s-a împotmolit în datorii. Cinci avocați, care au reprezentat interesele Oxanei în instanță, îi cer aproximativ un sfert de milion de dolari. În total, pe parcursul perioadei de confruntare cu celebrul actor, ea a fost nevoită să schimbe 40 de avocați.

Trebuie să adăugăm, că Lucia este al optulea copil pentru Mel Gibson, și al doilea copil pentru Oxana Grigorieva. Primul ei copil, fiul Alexandru, sa născut într-o căsătorie cu un alt actor celebru Timothy Dalton.