mamaplus

Meghan Markle și Prințul Harry vor fi premiați pentru decizia de a nu mai avea copii

-
//
15.07.2021

O organizație caritabilă care militează pentru protejarea mediului a ținut să premieze decizia cuplului Harry-Meghan de a se limita la doi copii. Organizația britanică „Population Matters‟ a anunțat că cei doi vor fi premiați pentru „decizia luminată” de a-şi limita familia la doi copii, iar premiul a constat într-o sumă de bani în valoare de 500 de lire sterline, 695 de dolari.  

Pentru declarația făcută de prințul Harry pentru British Vogue, în 2019, potrivit căreia, el împreună cu Meghan Markle intenționează să aibă maximum doi copii, „Population Matters‟ le-au acordat celor două „modele‟ distincția de „Campionii schimbării‟.   

Este primul an în care organizația caritabilă, printre ai cărei patroni se numără David Attenborough, a acordat nouă premii de recunoaştere a „Campionilor schimbării‟, cu prilejul Zilei Mondiale a Populațției (11 iulie).

Organizația defineşte premianții ca fiind persoane care „promovează drepturile de reproducere, apără mediul şi iluminează publicul cu privire la provocările cu care ne confruntăm şi soluțiile disponibile‟.

Ce decizie a luat cuplul

„Population Matters‟ a declarat că familiile mai mici reduc „impactul nostru asupra Pământului‟, iar a avea mai puțini copii „oferă o şansă în plus pentru toți copiii noştri, copiii lor şi generațiile viitoare de a înflori pe o planetă sănătoasă.‟

„Îi felicităm pe duce şi ducesă pentru că au luat această decizie luminată şi pentru că au afirmat că o familie mai mică este, de asemenea, o familie fericită‟, se arată în declarația emisă de organizație.

Ce se întâmplă dacă fac al treilea copil

Reprezentanții „Population Matters‟ au dezvăluit pentru insider.com că organizația „ar fi dezamăgită, dar relaxată dacă Markle şi Harry ar decide să aibă un al treilea copil. Sperăm că nu o vor face, dar oamenii se răzgândesc în privința a tot felul de lucruri‟, au mai spus aceştia.