mamaplus

Meghan Markle a dezvăluit că a pierdut a doua sarcină: ”O suferință greu de suportat”

-
//
25.11.2020

Meghan Markle şi prinţul Harry au devenit pentru prima dată părinţi pe 6 mai 2019, când ducesa de Sussex l-a născut pe băieţelul Archie. Fosta actriţă a mărturisit, într-un articol de opinie publicat în New York Times, că a pierdut cel de-al doilea copil, în luna iulie a acestui an. 

Meghan Markle descrie că a simţit o contracţie puternică în timp ce îl aşeza pe micuţul ei, Archie, în pătuţ, în casa lor din Los Angeles.   

"După ce i-am schimbat scutecul, am simţit o crampă puternică. M-am aşezat pe podea cu Archie în braţele mele, fredonând un cântec de leagăn care să ne calmeze pe amândoi, într-un contrast izbitor cu sentimentul pe care-l aveam: că ceva nu este în regulă. Ştiam, în timp ce-mi strângeam la piept întâiul născut, că l-am pierdut pe al doilea", scrie Meghan în articolul de opinie intitulat "Pierderi pe care le împărtăşim", notează OK! Magazine.  

Meghan Markle a dezvăluit că pierdea sarcinii a avut loc într-o dimineaţă de iulie, care a început cât se poate de obişnuit. La câteva ore după ce a simţit acea durere puternică, Meghan a fost transportată la spital, însoţită de prinţul Harry, doar pentru a primi cruntul diagnostic că a pierdut această a doua sarcină.  

Fosta actriţă a povestit şi cum lui Harry i s-a frânt inima în timp ce plângea şi o ţinea de mână pe patul de spital. Ducesa de Sussex mărturiseşte că a simţit nevoia să împărtăşească această durere din viaţa ei pentru a-i îndemna şi pe alţii, în preajma sărbătorilor, să se preocupe mai mult de cei din jurul lor şi să le adreseze banala întrebare "Eşti bine?".   

Prinţul Harry şi Meghan Markle au renunţat la statutul regal pentru a se muta în California, departe de lumina reflectoarelor.