mamaplus

Mai multe iarmaroace se vor desfășura în acest weekend în Capitală

-
//
31.03.2023

Primăria municipiului Chișinău informează că în acest weekend, 1-2 aprilie, în sectoarele Capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace cu produse și mărfuri autohtone.

mamaplus

Acțiunile au drept scop susținerea producătorilor locali și asigurarea locuitorilor Capitalei cu mărfuri agricole de sezon, transmite diez.md.

Sectorul Buiucani

Mâine, 1 aprilie, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, numărul 202, va avea loc târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone ecologice, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

De asemenea, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, numărul 103, adiacent (cinematograf „Patria Loteanu”) va avea loc un târg de weekend al meșterilor populari și al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu SRL „Boldescu & Co”.

Sectorul Râșcani

Pe bd. Moscova, numărul 21, vizavi de str. Matei Basarab, numărul 3, va avea loc târgul cu fructe, legume și produse apicole.

În același sector, pe str. Miron Costin, numărul 13/1 (lângă scuar), va avea loc un târg de weekend al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”, precum și un târg pascal, pe aceeași adresă (la intrarea în scuar).

Sectorul Ciocana

Pe bd. Mircea cel Bătrân, la intersecție cu str. Petru Zadnipru, scuarul Arborelui Solar, va fi organizat un târg al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Eurocivis”.

Totodată, Primăria municipiului Chișinău amintește că, în perioada 13 martie -16 aprilie 2023, în Piața Marii Adunări Naționale activează „Târgul de Primăvară”.