Lilu va avea încă o fetiță!

Lilu va avea încă o fetiță!

-
//
12.04.2016

Lilu a anunțat sexul celui de-al doilea bebeluș pe care îl așteaptă. Vedeta de televiziune mai are o fetiță, alături de soțul ei Călin Roșca, pe nume Amelie, scrie Kankan.md.

Lilu va avea încă o fetiță!

Astfel, Lilu va da naștere încă unei fetițe, după cum scrie prezentatoarea pe blogul personal. ”Sunt recunoscătoare Domnului pentru că îmi oferă şansa să nasc, să cresc şi să educ noi femei pentru această lume. Femei care să îşi ştie valoarea, care să ştie să împărtăşească iubire şi să creeze o lume mai bună pentru toţi din jurul lor. Mi-a fost dor de această perioadă, fiind absolut încântată de prima sarcină, când până la ultimile ore înainte de naştere am dansat sub ploaie, plină de viaţă şi energie”, scrie Lilu.

Lilu va avea încă o fetiță!

Vedeta susține că se înțelege de minune și cu cea de-a doua fetiță ai, nenăscută încă, mai ales că simte o energie aparte venind din burtică. ”Mă înţeleg de minune cu Ea, încă din burtică dă dovadă de o înţelepciune aparte. O lasă pe mama ei zbânţuită să alerge, aşa cum îi place ei, nu o ţintuieşte la pat sau deasupra colacului de la baie. De fapt atâta energie oferă micuţul pui de om, încât uneori uit că am devenit un cosmos pentru o nouă Fiinţă. Şi am să îi mulţumesc o viaţă înainte pentru că m-a ales şi a ştiut de ce am nevoie”, mai spune prezentatoarea matinalului de la Jurnal TV.

Lilu va avea încă o fetiță!

Lilu a născut-o pe prima ei fetiță, Amelie, pe la începutul lunii august, în 2013.

Lilu va avea încă o fetiță!

Sursa: Kankan.md