mamaplus

Laura Cosoi, însărcinată cu al patrulea copil, fabuloasă într-o rochie pe care a plătit 50 de lei. Fanii, cuceriți: „Ești adorabilă”

-
//
12.04.2024

Nu a mai rămas mult până când Laura Cosoi își va ține în brațe cel de-al patrulea copil, dar actrița este foarte activă, iar acum și-a etalat burtica proeminentă într-o rochie extrem de feminină.

mamaplus

Însărcinată în aproape șapte luni, Laura Cosoi a fost prezentă la un eveniment din București, unde a ales să îmbrace o rochie pe care a plătit doar 50 de lei și care i-a plăcut foarte mult, după cum a mărturisit ea într-o postare pe rețelele sociale.

mamaplus

„Am cumpărat această rochie în urmă cu câteva săptămâni dintr-un outlet și a costat 50 de lei pentru că am prins-o la reducere”, și-a început ea postarea, continuând: „Vreau să vă spun că a trecut multă vreme de când am purtat o rochie care să mi se pară atât de feminină…sau poate este starea mea de spirit de acum”, a mai scris ea.

În imaginile respective, actrița apare îmbrăcată într-o rochie mulată pe corp, pusă în valoare de imprimeuri inedite, dar și de o crăpătură adâncă.

Ești superbă!”, „Ce frumoasă ești!”, „Pur și simplu adorabilă!”, „Ești minunată orice ai purta!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Ce spunea Laura Cosoi despre cel de-al patrulea copil

Într-o postare pe rețelele de socializare, Laura Cosoi a dezvăluit că numele celui de-al patrulea copil i-a fost sugerat într-un vis. „L-am visat. Mi-a spus numele. Știam din ziua în care am născut-o pe Lara, dacă vom mai face al patrulea copil, știam sexul și numele, mi l-a spus, așa încât, nu am ales eu a patra oară, a ales copilul, Dumnezeu”, a povestit ea.

De asemenea, într-un interviu recent pentru Click, Laura a confirmat că știe deja sexul celui de-al patrulea bebeluș, dar a decis să păstreze acest lucru un secret pentru moment. „Eu știu deja ce o să fie, pentru că sunt deja în patru luni, însă nu o să spun deocamdată, păstrez doar pentru noi secretul!”, a declarat vedeta.

Întrebată despre experiența de a crește trei fetițe, Laura a menționat că are sprijinul soțului său și al socrilor în această perioadă, mai ales că este implicată în numeroase proiecte.„Nu e greu! Depinde cum ești obișnuit. Acum nu mai stai liniștită și îți bei cafeaua, deși poți să faci și chestia asta. Dacă te raportezi corect la venirea pe lume a copiilor și te aștepți să ți se schimbe viața nu are cum să fie greu, mai ieși din zona ta de confort. Nu pot să mă plâng, mai am timp și de mine. Copiii sunt la creșă, la grădi, sunt zile când nu filmez neapărat, spun și «Nu», nu am nicio obligație față de nimeni, trebuie să fiu eu bine, mă văd și cu prietenii, mă duc și în parc”, a adăugat ea.

sursa