mamaplus

La TANDEM începe Black Friday de primăvară!

-
//
12.03.2021

Black Friday de primăvară vine cu reduceri de până la 25% la toată gama de mobilier TANDEM. Fie că ai nevoie de pat, dulap, saltea sau poate masă, scaune și canapele, la TANDEM le găsești pe toate. Oferta este valabilă în perioada 5-21 martie, așa că grăbește-te să îți amenajezi locuința acum ca să începi primăvara frumos.

mamaplus
mamaplus
mamaplus

Grăbește-te! Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Bucură-te de primăvără la tine acasă!

mamaplus
mamaplus
mamaplus

TANDEM este o fabrică de mobilă autohtonă, care deja de 18 ani, oferă o gamă largă de mobilier pentru casă și nu numai: de la canapele, paturi și dulapuri, noptiere până la mese, scaune, saltele și bean-bag-uri.

mamaplus
mamaplus
mamaplus

Vizitați Showroom-ul TANDEM la adresa: Chișinău, str. Petricani, 15/1. Mai multe detalii și informații adiționale puteți găsi și pe rețelele de socializare: Facebook și Instagram.

Istoria de dezvoltare a companiei Tandem începe in anul 2002. TANDEM este o fabrică de mobilă, care deja de 18 ani, oferă o gamă largă de mobilier stilat și calitativ pentru casă și nu numai. Tandem este unul dintre liderii de pe piața locală, cu 3 fabrici de producere, un showroom în Chișinău și 6 showroom-uri în România.

Adresa: Chișinau, str. Petricani 15/1
Telefon: (+373) 79 057 770
Facebook
Site