mamaplus

Kate Middleton a vorbit în premieră despre maternitate: „Eram atât de izolată!”

-
//
30.01.2020

Ducesa a vorbit pentru prima dată despre cum a trăit în Anglesey, Prințul George era doar un bebeluș, iar William lucra în calitate de pilot și făcea ture de noapte.

Destăinurile lui Kate:

„În primul an de maternitate, de-abia îl născusem pe George, iar William lucra încă la Search and Rescue, iar eu aveam un bebeluș mic, mic în mijlocul insulei Anglesey. 

Eram atât de izolată, de ruptă de lume, mă simțeam singură. Nu aveam familia aproape, iar William făcea ture de noapte. Atâtea familii sunt răspândite acum. E mult mai greu să te poți baza pe alte generații pentru susținere!”, a mărturisit Ducesa de Cambridge, potrivit hellomagazine.com.

Prințul William și Kate Middleton au locuit în Anglesey, o insulă din Wales, timp de trei ani, din 2010 până în 2013, când s-a născut George, primul copil al cuplului. Câteva luni mai târziu de la nașterea acestuia, Ducii de Cambridge s-au mutat la Anmer Hall, în Norfolk, pentru că William fusese transferat la East Anglia Air Ambulance.

Aceștia au locuit la Norfolk până după nașterea fetiței lor, Prințesa Charlotte, care a venit pe lume în 2015. În 2017, toți cei patru membri ai familiei regale britanice s-au mutat la Palatul Kensington, în Londra, pentru ca George să înceapă școala în capitală și ca părinții lui să se poată dedica mai bine sarcinilor regale.