Kate Middleton este spitalizată din cauza toxicozei

Kate Middleton este spitalizată din cauza toxicozei

-
//
24.08.2017

Starea bolnăvicioasă a soției Prințului William a dat naștere la noi zvonuri despre sarcină.

Kate Middleton este spitalizată din cauza toxicozei

Zvonurile că Ducesa de Cambridge, Kate, așteaptă al treilea copil, apar cu regularitate în presă. Însă, de această dată se pare că există unele motive.

De aproximativ 3 săptămâni, soția Prințului William nu a apărut în public. Zilele acestea, potrivit publicației australiene Women’s Day, Kate a mers la spital, din cauza unor probleme de sănătate, a făcut o examinare completă și a fost externată.

După cum au reamintit jurnaliștii occidentali, în primele două sarcini, Kate Middleton suferea de toxicoză severă și trebuia să consulte medicii în mod regulat.

Kate Middleton este spitalizată din cauza toxicozei

Este interesant că recent Kate Middleton și Prințul William au fost rugați să aștepte un pic până la mărirea familiei. Organizația pentru copii Having Kids din San Francisco le-au adresat o scrisoare: membrii organizației sunt siguri că după nașterea celui de-al treilea copil al lui William și Kate, vor apărea mulți părinți care vor dori să le urmeze exemplul și să mai aibă câte un copil. Cu toate acestea, era notat că nu toată lumea își poate permite să întrețină demn o familie mare.

Amintim că Kate Middleton și Prințul William au un băiețel, George Alexander Louis, care s-a născut în 2013, iar mezina, Charlotte Elizabeth Diana, s-a născut în 2015.

Sursa: Mamaplus.MD