mamaplus

Kate Middleton are probleme cu greutatea. Prințul William este îngrijorat

-
//
13.02.2020

Kate Middleton a făcut o vizită oficială centrului medical de reabilitare din Stranford. Aceasta a avut o ținută superbă, formată dintr-un compleu negru, însă imaginile i-au speriat foarte tare pe fani.

mamaplus

Noua siluetă a lui Kate este îngrijorătoare, ea slăbind foarte mult. Middleton a ajuns extrem de slabă, iar majoritatea fanilor au crezut că Ducesa a rămas din nou însărcinată și suferă de grețuri severe, însă ea i-a lămurit pe toți că nu este așa.

Motivul pierderii în greutate ar fi chiar stresul și problemele venite din partea Familiei Regale, notează presa britanică.

Loviturile au venit unele după altele, începând cu scandalul de proporții uriașe în care Prințul Andrew a fost implicat, renunțarea lui Harry și a lui Meghan Markle la titlurile regale și culminând cu divorțul dintre Peter Philips și soția lui, Autumn. Nu se poate spune că Monarhia se bucură de cele mai frumoase momente.

Kate este extrem de stresată de aceste probleme și a început să piardă din greutate, iar Prințul William este foarte îngrijorat cu privire la acest aspect. Ducesa sare peste mese, iar soțul ei o roagă mereu să încerce să mănânce și să rămână sănătoasă pentru el și copii lor, potrivit Radar Online.

„Muncește foarte mult și sare foarte des peste mese. Oricât de mult încearcă să o protejeze, William a început să îi spună cu frumosul că este timpul să renunțe la acest obicei prost deprins în ultima vreme.”, a dezvăluit o sursă pentru publicația menționată mai sus.